Bygg ditt eget utbildningspaket

Hitta rätt kurs för dig

Kunskap ger möjligheter att utveckla och att utvecklas, för både arbetsgivare och för dig som anställd. Inom ramen för Anställ klokt-projektet erbjuder vi därför utbildningar och verktyg i arbetet med att anställa klokt och bli attraktiva arbetsgivare, kunna leverera de bästa typen av jobb och därmed kunna attrahera morgondagens medarbetare.

För dig som är medlem i Svensk Handel - Bygg ditt eget ubildningspaket
Vi bjuder dig som är medlem i Svensk Handel och har detaljhandelsavtal på kostnadsfria utbildningar i konsten att anställa klokt. Utbildningen består av två delar: Anställningsformer och Schemaläggning.

Eftersom du förmodligen har mycket att göra, erbjuder vi utbildningar och information på flera olika sätt, så att du ska kunna ta till dig information på det sätt som passar just dig bäst och vid flera olika tillfällen. Välj mellan lärarledda utbildningar, filmer och information på här på anställklokt.se, webbinarier och senare i höst, även webbutbildningar. Med andra ord; bygg ditt eget utbildningspaket!

Här på anställklokt.se kan du som medlem med detaljhandelsavtal också ta del av nedladdningsbart kursmaterial, filmer och FAQ. Du kan också logga in och läsa mer om arbetsgivarfrågor på svenskhandel.se.

Innehållet på webbplatsen kommer att fyllas på efterhand så återkom gärna till sidan!

För dig som är medlem i Handelsanställdas förbund – Hitta en kurs nära dig
Du som är medlem och förtroendevald i Handelsanställdas förbund kan anmäla dig till utbildningar på handels.se där du bland annat kan lära dig mer om ditt avtal, schemaläggning, anställningsformer och bemanning. På handels.se kan du också kan läsa mer om handeln och hur det är att arbeta inom branschen.

Innehållet på webbplatserna kommer att fyllas på efterhand så återkom gärna till både anställklokt.se och handels.se

Vissa delar av innehållet på den här webbplatsen är avsett enbart för Svensk Handels medlemmar som har detaljhandelsavtal. För att komma åt dessa delar använd samma lösenord som för låst innehåll på svenskhandel.se

Detsamma gäller för medlemmar och förtroendevalda i Handelsanställdas förbund. För att komma åt dessa sidor och ta del av motsvarande information, material och underlag som rör Handels medlemmar och förtroendevalda loggar du in på mina sidor på handels.se.