Anställ klokt!

För dig som är medlem i Svensk Handel med detaljhandelsavtal

Som handlare lägger du förmodligen mycket tid på bemanning. På det knepiga pusslet av olika medarbetares kvalifikationer och förutsättningar i kombination med ledigheter och öppettider. Och inte blir det bättre av brandkårsutryckningarna du behöver göra för att komplettera personalstyrkan då och nu. Tid som vore trevligare att lägga på sådant som verkligen genererar affärer, som till exempel utveckling av sortimentet, kontakt med kunder, marknadsföring och försäljning.

Men det finns en bra lösning. Med ökad kunskap om anställningsformer och schemaläggning blir bemanningen mer genomtänkt och långsiktig. Och med fler tillsvidareanställningar på heltid eller hög deltid ökar både lojalitet och engagemang. Det vinner alla på.

Här på anställklokt.se kan du som är medlem i Svensk Handel och har detaljhandelsavtal ta del av utbildningsmaterial i form av nedladdningsbara foldrar, filmer och FAQ. Du får också information om hur du anmäler dig till webbinarier om anställningsformer och schemaläggning. Innehållet på webbplatsen kommer att fyllas på efter hand. Du som är medlem i Svensk Handel kan också logga in och läsa mer om arbetsgivarfrågor på svenskhandel.se.

 

Vissa delar av innehållet på anställklokt.se är avsett enbart för Svensk Handels medlemmar som har detaljhandelsavtal. För att komma åt dessa delar används samma lösenord som för låst innehåll på svenskhandel.se.